• Ново
2 Бр. Панделки за коса, Цветни Ленти, панделки за момичета, Аксесоари за коса, Панделки Принцеса, Клипове от крокодилска кожа за малки Момичета (Лилаво и синьо)

2 Бр. Панделки за коса, Цветни Ленти, панделки за момичета, Аксесоари за коса, Панделки Принцеса, Клипове от крокодилска

BGN 2.33

【Ще получите】 2 аксесоар за косата омбре с размери 5,9 х 15.7 инча, както и размера на banta - 5,9 х 1,9 инча.Правилният размер и дължина, подходящи за повечето деца. 【Материал】 Лъкове за коса са изработени от висококачествена вкара тъкан, леката и гладка, ярки цветове, леки по тегло, са подходящи за носене на деца.Скоба за носа високо качество, него не е лесно проржаветь, той няма да навреди на косата на вашето дете и е удобно в чорап. 【Уникален дизайн】 Тази лента за коса е изпълнена с две градиентными дълги ленти, изискани бриллиантовыми вложки и украсена с жемчужными на веригата, което прави тази лента за коса по-модерен и изискан.Чудесно за момичета и деца. 【Използването на】 Тази превръзка с лък може да се носи всеки ден, и дълги ленти от двете страни може да се използва за заплетения на косата.Съчетанието на ленти и косата, прави прическата по-уникална и красива, и с нея може да съчетаете всяка прическа принцеса. 【Подарък】 Нашата превръзка на главата с лък - незаменима украса за всяко момиче.Има 2 стил, цветове, които позволяват да комбинирате различни съоръжения.Дайте го на приятелите си, децата си - това също е за подарък, няма да се объркат. Размер : 2 аксесоар за коса 5,9x15,7 инча, с преливащи се цветове панделки 5,9x1,9 инча Материал : Панделки за коса са изработени от висококачествена вкара тъкан Приложение : за най-различни поводи, като например парти, посещение на събития, ежедневие, cosplay, празници, хостинг, речи и т.н. Подарък : Тази изискана шнола за коса - една чудесна идея за подарък, която ще се хареса на момичетата, приятели, любим, това е добър избор за дарения за подаръци.

Подробности

Избор на клиенти