• Ново
Стенен Универсални Куки От тежка рамка от Стомана, Има Закачалка За съхранение, Държач за Мультиинструментов, Висящ Органайзер (6 бр., черно 4 Малко J-образна кука)

Стенен Универсални Куки От тежка рамка от Стомана, Има Закачалка За съхранение, Държач за Мультиинструментов, Висящ Органайзер

BGN 6.93

【Различни функции】 Тежки гаражни куки са идеални за организации, особено с градинските инструменти, маркучи, газонокосилками, чанти за спортни съоръжения, воздуходувками за листа / сняг, огнестрелни оръжия eit.И вие можете да използвате два от тях, като кибрит, за окачен тежки предмети. 【Висококачествени материали】 Стенни куки за гараж за съхранение са изработени от здрава тръбна стомана с прахово покритие и устойчиви на корозия нескользящими гумени топчета.Всеки лестничный кука при правилно инсталиране може безопасно задържане на 33 паунда и повече. 【Размерът и капацитетът на】 Универсални куки Yisunnan общо 6 J-образни куки 1 размер.Размер на закачалки : 4 "x 5.5 на"x 3", диаметърът на тръбата - 0,63", в опаковка 12 винтове и 12 анкери. 【Спестяване на пространство】 U-образна кука освобождава място във вашия навес, гараж, магазин, мазе, у дома или на улицата, в килера, в градината, в кухнята, в банята. 【Лесна инсталация】 Направи малка отметка там, където ще се проведе център на винт, и да пробия дупка в маркираните от вас места.Уверете се, че дупката, която ви пробиват, по-дълбоко дължина на анкера.След това поставете анкеры за гипсокартон в дупката.Най-накрая, завинтите болт с помощта на отвертка.

Подробности

Избор на клиенти