• Ново
GORGECRAFT 7,7 Инчови Цветни Тежки Кухненски Ножици за Птици От Неръждаема Стомана Многофункционални Ультраострые Ножици с Метална дръжка За Миялната машина за Кухненс?

GORGECRAFT 7,7 Инчови Цветни Тежки Кухненски Ножици за Птици От Неръждаема Стомана Многофункционални Ультраострые Ножици

BGN 1.00

❤[Качествен материал] : Тези кухненски ножици изработени от неръждаема стомана, устойчив на корозия, дълготраен и притежава сверхострыми остриета, леки и не призоваващи усилия, лесно се нарязва на всички продукти за вас. ❤ [Метална дръжка] : Ножици за птиче месо и са направени с дръжка от неръждаема стомана, която ергономични, удобни и трайни, го е лесно да се запази и тя е нескользящее вътрешен пръстен, предотвращающее нараняване на пръстите се дължи на преумора, както и лесно за почистване. ❤[С перфектно изпълнение на кухненски задачи] : Тези кухненски ножици са много подходящи за работа в кухнята, нарязване на месо, пуйка, кости на птици, можете да ги използвате, за зеленчуци, плодове, нарязване на крем и дори пица, това ще улесни и ускори приготвяне на храна. ❤[Универсални кухненски ножици] : тежки 7,7-инчов супер остри кухненски ножици, за кухнята, дома си, колата, общо използване на открито, отличен набор от кухненски прибори за жени, мъже, възрастни. ❤ [Може да се мие в съдомиялна машина] : Препоръчва се ръчно пране, но тези кухненски ножици могат да се мият в съдомиялна машина. ❤[Качествен материал] : Тези кухненски ножици изработени от неръждаема стомана, устойчив на корозия, дълготраен и притежава сверхострыми остриета, леки и не призоваващи усилия, лесно се нарязва на всички продукти за вас. ❤ [Метална дръжка] : Ножици за птиче месо и са направени с дръжка от неръждаема стомана, която ергономични, удобни и трайни, го е лесно да се запази и тя е нескользящее вътрешен пръстен, предотвращающее нараняване на пръстите се дължи на преумора, както и лесно за почистване. ❤[С перфектно изпълнение на кухненски задачи] : Тези кухненски ножици са много подходящи за работа в кухнята, нарязване на месо, пуйка, кости на птици, можете да ги използвате, за зеленчуци, плодове, нарязване на крем и дори пица, това ще улесни и ускори приготвяне на храна. ❤[Универсални кухненски ножици] : тежки 7,7-инчов супер остри кухненски ножици, за кухнята, дома си, колата, общо използване на открито, отличен набор от кухненски прибори за жени, мъже, възрастни. ❤ [Може да се мие в съдомиялна машина] : Препоръчва се ръчно пране, но тези кухненски ножици могат да се мият в съдомиялна машина.Описание на продукта : Тези кухненски ножици не само лесно за използване от ножове, но и много по-безопасно, остър нож от неръждаема стомана лесно плячкосване всички продукти, не се нуждаят от дъски за рязане и дробилки, работа в кухня става по-удобен, не е нужно да се харчат много пари, така че двойка универсални ножици, за да проверите за всяко използване, това е най-добрият подарък за семейството, приятелите, съпруга на главния готвач.Материал : Неръждаема стомана Цвят : цветен Размер : 19,5x9,6x0,85 см /7,7x3,8x0,3 инча Опаковка : кухненски ножици 1бр.

Подробности

Избор на клиенти