• Ново
Лека нощ Bitrue с пеперуди, 2 рисунки на пеперуди, подарък за момичетата за рожден Ден за 3D-Иллюзионной лампи, 16 Цвята на светлината и 4 режима, с дистанционно и докосван?

Лека нощ Bitrue с пеперуди, 2 рисунки на пеперуди, подарък за момичетата за рожден Ден за 3D-Иллюзионной лампи, 16 Цвята

BGN 8.53

??Оригинален дизайн : Оригинален дизайн 2 панели с шарени пеперуди, фея-пеперуда и нейните приятели-пеперуда. (Вижте видео за светлинни ефекти). ?✨Ново актуализирано : наскоро обновена, която е по-красива, отколкото черно в основата на предишния.Ночники се извършва с помощта на 3d технология, която създава отлична оптична 3d илюзия.Панел Alec плосък и прилага към нея специфични шарки, демонстрирующими 3 D ефект при отразяването на светлината.(Одобрено от CE / FCC/ROHS). ?⭐Докосване и дистанционно управление : управление Със сензорен контрол и дистанционно управление.Touch " с едно докосване вкл., натиснете за 3 секунди разстояние.Дистанционно управление може да се регулира от 16 различни цвята осветление, 4 режим и яркост.(батерия в комплекта не са включени). ❤️? Режим на двойно захранване : тя може да се захранва от батерии 3 * AA, както и да се свързват приложените USB кабел към USB порт 5 V. ?? Гаранция услуга : комплектът включва : 1 * Основата на лампата, 2 * на панела-пеперуди, 1 * дистанционно управление, 1 * USB кабел 1 подарък кутия. ако имате някакви въпроси относно закупени от вас продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние предлагаме 30-дневна безплатна възстановяване и 90-дневен обмен. 1 x дистанционно управление. 1 x Usb кабел (32 инча). 1 х подарък кутия.Моля, повдигна защитен филм с акрилни панели преди употреба.Не докосвайте повърхността на панела с пръсти, за да се избегне пръстови отпечатъци, които могат да повлияят на 3 D-ефект.Използвайте мека кърпа, за да почистите акрил, ако на повърхността остават следи.Включен комплект за осветление.

Подробности

Избор на клиенти