• Ново
Стикер за боклук кофи VBAP CORP Recycle - (опаковка от 4 броя), 3-инчов Кръгли стикери с логото, самозалепващи се, ламиниран винилови. Водоустойчив отвътре и отвън (златен /чер?

Стикер за боклук кофи VBAP CORP Recycle - (опаковка от 4 броя), 3-инчов Кръгли стикери с логото, самозалепващи се, ламиниран

BGN 1.67

С тези стикери за рециклиране и отпадъци вие и вашите домакинства вече няма да хвърлят всичко в една кофа за боклук.В днешния свят на важността на грижите за околната среда е трудно да се надценяват. - Просто почистете равна повърхност, обелват се и залепете - и това е всичко.Да, вие всичко правилно расслышали. ?Устойчивк uv радиация.Понякога прости разговори може да бъде достатъчно, за да получите вашите приятели и познати в сортиране на отпадъците. ? ОТЛИЧНО подходящ за външна и вътрешна употреба. ?Самоклеящийся водоустойчив винил.За да направите този процес по-лесен и организованнее, ние създадохме редица етикети за контейнери за боклук, включително етикети за рециклиране, стикери за отпадъци и рециклиране, етикети за боклук, стикери за боклук на резервоара, стикери за рециклиране на отпадъци, етикети за рециклиране, етикети за рециклиране, етикети за рециклиране, етикети за рециклиране и етикети за рециклиране.Ако някога решите да премахнете стикер с надпис "използваема боклук" от своя боклук кофи, това може да се направи без много усилия.Като се инвестира в етикети за боклук резервоарите, включително етикети за рециклиране, стикери за отпадъци и рециклиране, етикети за рециклиране, етикети за рециклиране на отпадъци и етикети за рециклиране и обезвреждане на отпадъци, не само поемате дългосрочен ангажимент, но и да получават значителни печалби. ? ЛЕСЕН за ИЗПОЛЗВАНЕ - е Доказано, че те са залепени на такива повърхности, като : - кофи за боклук от неръждаема стомана - Кофи за боклук, - стъклени прозорци, - картонени кутии, - мусороуборочные машини и т.Но защо за вас е толкова важно за закупуване на тези стикери за вашия боклук на резервоара?На първо място, тези етикети за боклук резервоарите, включително етикети за рециклиране, стикери за отпадъци и рециклиране, етикети за боклук, етикети за рециклиране на боклуци кошчета и етикети за рециклиране на боклуци кошчета, са идеални за поддържане на чистотата не само в дома, но и в офиси, хотели, барове, ресторанти и дори спортни зали.В такива случаи помислете за това, да го дари, им творчески комплект от тези класни винилови стикери.

Подробности

Избор на клиенти