• Ново
Led струнни светлини MiniOwls Unicorn. Многоцветен забавно за детска спалня и игри стая. 10 Меки силиконови калъфи. Работи на батерии (НЕ са включени в комплекта) е Идеално за ?

Led струнни светлини MiniOwls Unicorn. Многоцветен забавно за детска спалня и игри стая. 10 Меки силиконови калъфи. Работи

BGN 10.66

? Ето 4 причини, поради които на вас и вашите отпрыскам се наслаждавате на новите цветни led гирлянди Mini Owls с 10 ЕДНОРОЗИ : . ? # 1 Раздаването на общността - чрез закупуване на тези зашеметяващи тела (те изглеждат добре отвън и ви карат да се чувствате добре и вътре), допринасят своя принос в много по-голяма сделка.Mini Owls дарява % печалба от тази покупка на Фондация за борба с аутизъм.Благодаря ви!. ? # 2 Омаен сменяеми лампи - децата по-бързо уснут!Е, не съвсем, но те определено ще им даде извинение да си легнете рано, тъй като 7 меките цветове на дъгата създават спокойна, приказна, митичната атмосфера, добавяне на магия в нощен ежедневие. ? # 3 Декоративни и функционални - вътрешни нощна светлина с дължина 5,4 метра придава магически блясък на стаята на вашето дете, стая за игри, детска и навсякъде, където имате нужда от качеството на изображението е влошено, топъл, весел, акцентирующее блясък.Идеален за декорация хамак за съхранение на плюшени играчки, програмирането, балдахина за легла, писмено маса или игри на палатки.Включва в себе си ключа за включване / изключване на отделението блок, за които се изискват 2 AA батерии (не са включени в комплекта). ? # 4 Гарантирано качество на премиум клас- Най-важното е, можете да закупите в малък семеен бизнес, които управляват две майки, които знаят, че ви трябва.Mini Owls има повече от 15 000 положителни отзиви на клиенти, и живота на качеството на продуктите с политиката за връщане "без въпроси" в рамките на 30 дни.Основан в Канада през 2014 година. Жените са управлявали и са собственост на компанията.Малък, семеен бизнес.Специализира в детски организационни продукти и функционални решения за съхранение.На разположение в Канада, САЩ, Мексико и Великобритания. печалба % от всички продажби на жертвуется средства за борба с рака на гърдата и аутизъм.Победителите : 'Златна награда Mom's Choice Gold Award" в категорията "Най-добър продукт за цялото семейство", а списание "Lux Life" ни нарича "Най-иновативна компания в областта на решения за съхранение на играчки".по хамак за съхранение на играчки. в играта, палатки, къща или програмирането.над вашия desk.in кът за четене.детска стая. на таблата на леглото или балдахине. на лавица за книги. над вашия прозорец.

Подробности

Избор на клиенти