• Ново
Maskiss 50 Двойки 24-Каратных Златни Петна Под Очите, Маска за Очи, Лепенки за Отекших на Очите, Маска за очи от Тъмните кръгове и Подпухналостта, Колаген Средства За Гриж?

Maskiss 50 Двойки 24-Каратных Златни Петна Под Очите, Маска за Очи, Лепенки за Отекших на Очите, Маска за очи от Тъмните

BGN 10.66

Анти-стареене ефект на Маскиране петна под очите с колаген, като антивозрастного компонент предотвратяват образуването на бръчки, както и 24-каратово нано-злато със защитен ефект помага за предотвратяване на обвисание на кожата.Лечението на отоци под очите и тъмни кръгове : Петна Maskiss под очите - това високо ефективни процедури за грижа за кожата около очите, които бързо се борят със стареенето на кожата, изглаждане на бръчките и фините линии, премахване на тъмни кръгове, елиминира подпухналостта и допринасят за подмладяване на клетките и производството на колаген.Хидратация : Хиалуроновата киселина в състава на петна Maskiss под очите допринася за овлажняване на кожата, като осигурява дълготраен ефект.Ще забележите, че кожата ви посвежела и увлажнилась още от първото приложение.Разкрийте себе си выглядящим по-млади.Лесна употреба : Почистете лицето и очите с топла вода, след това поставете тампони за очи под окото и леко натиснете надолу, за да закачите им.Оставете за 20 минути, махнете тампона за очи и леко потупване останалата эссенцию.Два пъти на ден или поне веднъж седмично.Безопасни и ефективни съставки : Съдържа смес от колаген, хиалуронова киселина с 24-каратово злато и различни натурални растителни екстракти, които дълбоко регенерират кожата около очите, помагат за успокояване, подмладяване и защита на кожата около вашите прекрасни очи, без никакви странични ефекти.Маска за очи Maskiss 24-каратово Злато Топли съвети : Отстранете ги в хладилник, за да те разгладились, но никога не е замразяване. се препоръчва да се използва 3-4 пъти седмично, за предпочитане сутрин.ТЕЗИ МАСКИ ЗА ОЧИТЕ, НЕ ПОДЛЕЖАТ НА МНОГОРАЗОВОМУ УПОТРЕБА.Как да използвате : 1. Моля, почистете и подсушете лицето преди използването на тази маска за очи. 2. Вземете едно пакетче и се откъснете го. 3. Плъзнете пластмасов контейнер и вземи маска за очи. 4. Нанесете директно под око, с акцент върху проблемную област. 5. Оставете го върху кожата на не повече от 20 минути. 6. Ги извадете и изхвърлете. 7. Нанесете излишния серум върху зоната под очите и я оставете я да изсъхне, се отмива не е необходимо.Технически характеристики : Размери на опаковката : Маска за очи : 5.43 * 4.69 * 3.7 инча Тегло на продукта : 21,55 унции на Помещение включва : 100 * Маска за очи.

Подробности

Избор на клиенти