• Ново
ESFUN 30 Опаковане. Тежки S-образни Куки за Тенджери, Държач за Тенджери, Закачалки, S-Образни Куки за Кухненски Аксесоари, Тигани, Съдове, Торби за Дрехи, Чаршафи, Растен?

ESFUN 30 Опаковане. Тежки S-образни Куки за Тенджери, Държач за Тенджери, Закачалки, S-Образни Куки за Кухненски Аксесоари,

BGN 7.99

- Малка вдлъбнатина в единия край са добре закрепени към полкам, а друг голям край с плетене на една кука е удобен за задържане на предмети. - Подходящ за кухненски аксесоари, лъжици, тигани, тенджери, кафе чаши, прибори за хранене, чанти, кърпи, растения, градински инструменти, дрехи и така нататък.ПРАКТИЧНИ КУКИ : Ако търсите кухненски куки, за да въведе ред в кухнята, нашите куки за тенджери, със здрава конструкция и фини довършителни ще стане един от най-големите възможности.Добре направени и СТИЛНИ : Тези S-образни куки са изработени от висококачествена метална са станали достатъчно силни и сигурни (гладко полиране без остър край), не се страхува от повреда ръка.Държите кухнята в ред, с помощта на тези парцели за куки, ще откриете, че времето ще се сэкономлено, а се готви да стане по-интересно!Отлична стойност и е много практичен, подходящи за вашия резервни варианти или замяна, издръжлив.Добре НАПРАВЕНИ от тези висящи на куки S също са подходящи за използване в гардероба, килер, баня, гараж, работилница и офис, или за висящи кошници за растенията, колокольчика, кулата на открито с помощта на тези здравите стоманени куки в зависимост от вашите предпочитания.

Подробности

Избор на клиенти