• Ново
ARTIBETTER 4 бр. Тежка Венец, Палта, монтиран на стената на Отглеждане, Домашен Венец, Магнитен Ключ, Закачалка за Каминных Чанти, Окачен на Кука, Желязна Готварска Шапка, ?

ARTIBETTER 4 бр. Тежка Венец, Палта, монтиран на стената на Отглеждане, Домашен Венец, Магнитен Ключ, Закачалка за Каминных

BGN 47.79

Заредете магнити за хладилник : Идеални за използване в хола, банята, спалнята, кухнята, дома, хотела, офиса. : Кука е изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.Магнитни куки за хладилника : Магнитна кука може лесно да отговарят на вашите различни нужди, не е лесно ръжда, производителност.Коледни куки за съхранение : Монтиране на куката за съхранение лесен и бърз, най-удобен и практичен за употреба.Магнитна кука без перфорация : Подходящ за повечето каминных рафтове, маси, первази, рафтове, има носеща способност и може да продължи дълго време.Заредете магнити за хладилник : Идеални за използване в хола, банята, спалнята, кухнята, дома, хотела, офиса. : Кука е изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба.Магнитни куки за хладилника : Магнитна кука може лесно да отговарят на вашите различни нужди, не е лесно ръжда, производителност.Коледни куки за съхранение : Монтиране на куката за съхранение лесен и бърз, най-удобен и практичен за употреба.Магнитна кука без перфорация : Подходящ за повечето каминных рафтове, маси, первази, рафтове, има носеща способност и може да продължи дълго време.Осъществяване Списък 4 x кука Особености -Материал : Желязо-магнитен врата на една кука - Куката е изработен от висококачествен материал, който е удобен и практичен за по-дълга употреба Магнитна закачалки за венци. -Размер : 7.10 X3.50 X1.50 см / 2.79 X1.38 X0 магнитните куки за окачване. -Цвят : черен тежки магнити за хладилник - Проста конструкция, лесна употреба, носеща способност, можете да го използвате с увереност магнитен поглощающим на една кука. - Кука за съхранение се определя лесно и бързо, много удобно и практично използване на магнитна кука за фризера. - Има магнитен дизайн, благодарение на тази кука за съхранение лесен за инсталиране, това е удобен и безопасен магнитна кука. - Куката е с компактни размери, без да заема твърде много място, лесно и практично врата закачалка за венци.Информация за стоки, Метални врати куки се отличават с компактен размер, че да пести място. коледни куки със стабилна конструкция, те притежават добра носеща способност. куки за съдове Фина работа осигуряват дълъг срок на експлоатация и са добри детайли. кука за чаши от висококачествена материал, сигурно и проектиран за продължителна употреба. кука за кухненски шкаф задържа и съхранява венец.

Подробности

Избор на клиенти