• Ново
WYWWDXF Преносима Чанта За Рисуване A3, Дъска За Изготвяне на Файл За Съхранение, Дъска За Рисуване, Чанта За Носене, Офис Живопис, Стоки За Бродерия

WYWWDXF Преносима Чанта За Рисуване A3, Дъска За Изготвяне на Файл За Съхранение, Дъска За Рисуване, Чанта За Носене,

BGN 1.67

Изработен е от PVC-материал, устойчиво на разкъсване, износостойкого, трайни и трайни.Подходящ за съхранение на чертожните дъски, документи, карти, вестници, списания и т.н. с Голям капацитет, с достатъчно място за съхранение, подходящ за съхраняване на различни файлове. дизайн, лек, лесен за пренасяне и почистване.Много подходящ за съхранение на бояджийски принадлежности и бизнес документи.Функция : Произведен от PVC материал, устойчив на разкъсване, устойчив на абразия, здрав и издръжлив.Подходящ за съхранение на чертожните дъски, документи, карти, вестници, списания и т.н. с Голям капацитет, с достатъчно място за съхранение, подходящ за съхраняване на различни файлове. дизайн, лек, лесен за пренасяне и почистване.Много подходящ за съхранение на бояджийски принадлежности и бизнес документи.Параметри : Материал : PVC Цвят : черно съдържание на Пакета : 1 х бяла дъска за рисуване Забележка : Действителният цвят може да се различават малко от изображения на уеб сайта се дължи на различни фактори, като яркостта на дисплея и светлина.

Подробности

Material:
PVC
Colour:
Black
packing list:
1 x drawing board bag:
notes:
The actual color may be slightly different from the website picture due to various factors such as display brightness and light brightness. :

Избор на клиенти