• Ново
Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Xiaomi Mi Mix Fold (поставяне и монтиране на BoxWave) - Gimbal SelfiePod, Селфи-стик, Разтегателен видео-кардан стабилизатор за Xiaomi Mi Mix Fold - Че?

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с Xiaomi Mi Mix Fold (поставяне и монтиране на BoxWave) - Gimbal SelfiePod,

BGN 3.00

? [РАЗШИРЕН] се Разширява до 34 см, за да създаде зашеметяващ селфи и групови снимки, на които могат да бъдат изобразени всичките си приятели и на природа. ? [Комплект] Има свалящ се бутон за освобождаване на затвора Bluetooth за групови снимки, колкото повече, толкова по-забавно!Просто вземете със себе си от бутона на затвора и снимайте за БЕЗЖИЧНА мрежа, когато всички ще са готови!Повече не трябва да стане на място, докато помещение отброява време, просто кликнете върху бутона, за да направи добра групова снимка!. ? [Комплект] Има свалящ се бутон за освобождаване на затвора Bluetooth за групови снимки, колкото повече, толкова по-забавно!Просто вземете със себе си от бутона на затвора и снимайте за БЕЗЖИЧНА мрежа, когато всички ще са готови!Повече не трябва да стане на място, докато помещение отброява време, просто кликнете върху бутона, за да направи добра групова снимка!.Разклащане ръце?Не се притеснявайте!Двухнаправленный кардан механизъм за надеждно предпазва вашето устройство и автоматично ГИРОСТАБИЛИЗИРУЕТ му за създаване на плавни видеоклипове.С помощта на Gimbal Selfie Pod сега можете да снимате най-добрите видео и снимки!Вие заслужавате качествени снимки и видео от всяка гледна точка - в стил селфи стик и статив!Този компактен, расширяющаяся, трансформирующаяся, пълзяща селфи-поставка за пътуване - това е точно това, което ви трябва, за да усъвършенстват своите умения селфи.Разклащане ръце?Не се притеснявайте!Двухнаправленный кардан механизъм за надеждно предпазва вашето устройство и автоматично ГИРОСТАБИЛИЗИРУЕТ му за създаване на плавни видеоклипове.Разширява до 34 см, за да създаде зашеметяващ селфи и групови снимки, на които могат да бъдат изобразени ВСИЧКИТЕ си приятели и на природа. ? [КОМПАКТЕН] се Сгъва само до 7,5 см за удобство за носене, така че можете да носите вашия селфи-стик Gimbal със себе си навсякъде!.? [ГЛАДКА СТАБИЛНОСТТА] Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с Xiaomi Mi Mix Fold.

Подробности

Избор на клиенти