• Ново
XINYU Тежки Куки Бели Висящи Закачалки, Кукички за Кухни, Бани, Спални и Офиси, Пот, Пот, Палта, чанти, Растения (6 опаковки), 2 бр.

XINYU Тежки Куки Бели Висящи Закачалки, Кукички за Кухни, Бани, Спални и Офиси, Пот, Пот, Палта, чанти, Растения (6 опаковки),

BGN 28.16

Предназначена за работа с по-тежки товари, здрав и издържа дълго време.ГЪВКАВОСТ : идеален за окачване на кухненски прибори, кърпи, чанти, облекло, шал, цветя, саксии, градински инструменти, канцеларски материали и инструменти за магазин.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - лесно се поставя и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка.Лесно се отстранява, без да се поврежда повърхността. достатъчно място за закачане на предмети в коридора, перално помещение, баня и спалня.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ -Широко се използва върху различни повърхности, като плочки, керамика, метал, пластмаса и много други (моля, имайте предвид, че има ограничения за цвят на стените), особено подходящ за закачане на принадлежности за баня или душ в банята или на кухненски прибори и инструменти на гърба на плочките.Материал : пено. брой куки : 6 Размери (В x д x Ш) : 10 см x 6,5 см x 2,6 см Тегло на всеки : 19,6 г Характеристики на всеки : -Те са много практични и преносими, които широко се прилагат в кухнята, в килера, банята, килера, работилница, офис и гараж.Спестяване на пространство и тази кука е предназначен за съхранение на най-различни предмети - кърпи, престилки, бельо, палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или престилки. Той е подходящ за всяко помещение, от фоайе и коридори до спални и бани, дори за шкафове или на всяко друго място, когато се изисква допълнително съхранение.Единични куки осигуряват безплатно публикуване на радиатор на различни нива на различна височина и с произволни интервали.Осигурява много място за окачване на предмети и подредим, лесна инсталация-Здрав, изработен от твърда пластмаса - PVC за стил и издръжливост, практичност и спестяване на място Как да инсталирате : 1. Преди да инсталирате лепкав куката, моля, уверете се, че повърхността е чиста, суха, без прах и масла, и на първо избършете я подсушете с.2. Махнете прозрачната лента от задната страна на куката.3. Нанесете паста за зъби върху някоя гладка повърхност и плътно стиснете я, за да премахнете всички мехурчета.4. Максимално натоварване : 15 кг.Препоръчва се оставя за 24 часа, преди да се мотае някакъв предмет, за да се уверите, че продуктът е траен и е фиксиран.Забележки : 1. Не се мотае тежки, скъпи и чупливи изделия.2. Да Не се използва при висока температура (не повече от 80 градуса). 3. Приложим за всички видове гладки повърхности, като плочки, мрамор, стъкло, неръждаема стомана, дърво, метал или пластмаса. 4. Не е подходящ за тапети, бои, боядисани стени и неравни повърхности.Как да деинсталирате : Загрейте го сешоар, а след това бавно свали отстрани, без да остави следи.

Подробности

Избор на клиенти