• Ново
Гел-лак за нокти Born Pretty Паяк на Хелоуин, Неонов Гел-Лак за нокти, Отразяваща Матричен Подложка, Гел-Еластичен Гел-Лак за Рисуване, за Линия с Гел-Боя, Инструмент за Ди?

Гел-лак за нокти Born Pretty Паяк на Хелоуин, Неонов Гел-Лак за нокти, Отразяваща Матричен Подложка, Гел-Еластичен Гел-Лак

BGN 2.00

【Съдържанието на опаковката】 : 6 цвята гел за нокти "паяк" (5 г / бутилка), черен, бял, отразяваща златен, отразяваща сребърен, неоново зелено, неоново-червен, 1 бр. двустранен четка за рисуване.Лесни за използване за ръчно рисувани, рисуване, теглене на линии, контури и т.н., което прави нийл-арт специален и модерен, забавен и очарователен!. 【Гел за нокти "ПАЯК"】 : Еластичен гел за рисуване гъста и лепкава, които можете бързо и лесно да се прекара линия от точката на докосване до друг.Благодарение на отлична адхезия и висок вискозитет, можете да използвате приложената тънък и остър молив bursh, който е с висока точност обработи повечето части на нийл арт. 【Трайност】 : При правилно нанасяне на матричен гел, издържа 3 седмици или повече и ще лъскав вид.Гел за рисуване тел за нокти трябва да отверждать под UV или led лампа.Уверете се, че всеки слой е напълно суха, когато сте го отверждаете. 【Идеален подарък】 : Набор от гелевых лакове за нокти BORN PRETTY подходящ за всеки празник или на специални събития като рожден ден, празник, годишнина, Коледа, свети Валентин, подарък за Хелоуин.Плътен дизайн на ноктите, можете свободно да се създаде с помощта на този класически цветен гел. 【ГАРАНЦИЯ за ОБСЛУЖВАНЕ на】 : BORN PRETTY се стреми да предоставя на нашите клиенти-добри продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка и опаковката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Израз и красота, благодарение на изслушването, работа и обучение на нашите прекрасни клиенти.

Подробности

Избор на клиенти