• Ново
Калъф за BLU View 3/B140DL Калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, Околовръстен поставка/Калъф-портфейл с отделения за карти/Титуляра, устойчив на у?

Калъф за BLU View 3/B140DL Калъф за мобилен телефон с предпазно фолио от закалено стъкло, Околовръстен поставка/Калъф-портфейл

BGN 6.93

✅【Калъф BLU VIew 3/B140 DL 2021 с 1x защитно стъкло за екрана 】 е съвместима само с BLU VIew 3/B140 DL 2021, моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите!Идва с предпазно фолио за екран от закалено стъкло, 1 бр. и 1 пакет за изсушаване на алкохол филм за телефон. ✅【Функционален слот за карти и поставка】 Вграден здрав и богат на функции околовръстен притежателя, който е номиниран за използване в стойка.Минималистичен дизайн с негабаритными и ненавязчивыми притежателите на карти за ежедневна употреба, които са надеждно закотвени с максимум 2 карти. ✅【Повдигна перваза за защита на екрана и камера】Первази с диаметър 1,0 mm и с релефни ръбове рамка с диаметър 0,8 mm, разположени около на екрана и камера, което дава възможност за ефективно предотвратяване на тяхното износване. Не се притеснявайте за царапинах на обектива, при укладывании телефон, защитете го от ежедневните надраскване. ✅【Пълна защита на тялото】 Удобен и мек материал TPU, лек и портативен, лесно отстранява и се побира.Меко сцепление със себе силикон, на повърхността не е беля поради износоустойчивостта, пыленепроницаемости и винаги да запазва първоначалния си цвят. ✅【Са оборудвани и точната бутон】 Всички бутони и деколтета са разположени на телефона си, и да кликнете върху тях лесно, не създават излишен обем.Тънък калъф за телефон е напълно предпазва телефона, и той винаги ще остане на мястото си.Бутоните също ще бъдат напълно достъпни и отзивчиви.Съвместим с калъф за телефон BLU VIew 3 / B140 DL.

Подробности

Избор на клиенти