• Ново
LivTee 120 бр. Прислужници Притискателния Тип Крепежни елементи 6,3 мм, 8 мм, 9 мм, 10 мм Расширительные Винтове Комплект за Смяна на Броня Нажимные Нитове Скоби с Инструмен?

LivTee 120 бр. Прислужници Притискателния Тип Крепежни елементи 6,3 мм, 8 мм, 9 мм, 10 мм Расширительные Винтове Комплект

BGN 5.33

4 Размера на дупките от 6,3 мм (1/4 "), 8 mm (5/16"), 9 мм (23/64"), от 10 мм (25/64"). Шест вида различни притискателните нитове за автомобили на много марки.Висококачествен найлонов материал : Тези автомобили скоби са изработени от висококачествен черен нейлонового материал, който притежава противоизносными и устойчиви на корозия свойства.Този комплект вставных разделители лесно ще се счупи по време на употреба.Широка гама от приложения : Комплекти вставных рамки 12 разпространените размери, широко използвани в автомобилни ленти, скоби за декоративни панели, скоби за облицовки, врати, скоби за панелите на вратите, скоби за брони, скоби за панели на крилата, капотах Смяна на притежателя на splash щит е типично за повечето модели и е подходящ за Ford, Toyota Acura GMC Chrysler Lexus и др Лекота на инсталиране : Продуктът е оборудвано с отвертка, те лесно управление, лесно се инсталира и да стреля.Малък по размер, лесно да се съхранява или да носят със себе си.Купи с увереност : Всеки друг проблем, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги тук, за да отговарят на всички вас.

Подробности

Избор на клиенти