• Ново
Masue Pets Вратовръзки за кучета в Деня на Благодарността, Вратовръзки-пеперуда на есен, Вратовръзки за домашни любимци, Вратовръзки за кучета с листа orange Турците, папи?

Masue Pets Вратовръзки за кучета в Деня на Благодарността, Вратовръзки-пеперуда на есен, Вратовръзки за домашни любимци,

BGN 2.33

Вратовръзки-пеперуди за котки и кучета на ден на благодарността, вратовръзки за домашни любимци, кафяви вратовръзки за кучета с пуешко. размер на врата регулира от 7,8 инча до 13,8 инча.подходящ за котки, малки и средни кучета. 10 бр./лот, смесете всички цветове, смесени всички цветове за всяка поръчка. материал : полиестер идеален за Деня на благодарността, есенните празници и партита.Препоръчва се ръчно пране. 100% в ново състояние и добре опаковани.Вратовръзки-пеперуди за котки и кучета на ден на благодарността, вратовръзки за домашни любимци, кафяви вратовръзки за кучета с пуешко. размер на врата регулира от 7,8 инча до 13,8 инча.подходящ за котки, малки и средни кучета. 10 бр./лот, смесете всички цветове, смесени всички цветове за всяка поръчка. материал : полиестер идеален за Деня на благодарността, есенните празници и партита.Препоръчва се ръчно пране. 100% в ново състояние и добре опаковани.Идеален е за Деня на благодарността, сватби, тържества и партита.Материал : Рафинирано полиестер ръчно изработени.Размер banta : 3 инча. * Подходящ по размер врата от прибл.7.8"-15.7" (20- 40 см).Цената е за 10 броя, предлага се в 10 бр различни стилове.

Подробности

Избор на клиенти