• Ново
Кристален Ковчег ELLDO, Правоъгълен, Органайзер за Украшения с Капак, Обеци, Пръстени, Реколта Ковчег в Памет на Съкровища в Деня на Свети Валентин, Украса за Спални, З?

Кристален Ковчег ELLDO, Правоъгълен, Органайзер за Украшения с Капак, Обеци, Пръстени, Реколта Ковчег в Памет на Съкровища

BGN 9.06

✨Информация за продукта -Размери (ДхШхВ) : 5,9 х 3,9 х 3,0", малък, но добре направен, Опаковка в комплекта : 1 х Кристален ковчег за бижута (украса в комплекта не са включени). ✨ Изискана кристален ковчег за бижута - Тази ковчег за бижута изработени от блестящи кристали, вплетенных в златна метална рамка.Кристален кутията лесно се отваря и затваря, благодарение на любимите си бижута не запыляются. ✨ Видим съхранение и демонстрация-Малък кристален ковчег за бижута идеална за организиране на бижута, дрънкулки, пръстени, обеци, украшения, бижута и други малки аксесоари. ✨Многофункционални - добро съхранение на бижута, витрина и декоративно допълнение към спалнята, комоду, маса и т.н. ✨ една Чудесна идея за подарък-Тази правоъгълна кристален ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за любителите на бижута за рожден ден, сватба, годишнина, Свети Валентин, женски ден, Ден на майката, ден на благодарността, Коледа и т.н. ✨Информация за продукта -Размери (ДхШхВ) : 5,9 х 3,9 х 3,0", малък, но добре направен, Опаковка в пакет : 1 х Кристален ковчег за бижута (украса в комплекта не са включени). ✨ Изискана кристален ковчег за бижута - Тази ковчег за бижута изработени от блестящи кристали, вплетенных в златна метална рамка.Кристален кутията лесно се отваря и затваря, благодарение на любимите си бижута не запыляются. ✨ Видим съхранение и демонстрация-Малък кристален ковчег за бижута идеална за организиране на бижута, дрънкулки, пръстени, обеци, украшения, бижута и други малки аксесоари. ✨Многофункционални - добро съхранение на бижута, витрина и декоративно допълнение към спалнята, комоду, маса и т.н. ✨ една Чудесна идея за подарък-Тази правоъгълна кристален ковчег за бижута ще се превърне в идеален подарък за любителите на бижута за рожден ден, сватба, годишнина, Свети Валентин, женски ден, Ден на майката, ден на благодарността, Коледа и т.н.

Подробности

Избор на клиенти