• Ново
Петно за устни Течна Червило на Огледалото За устни, Пудра за грим, Овлажняващ Набор от червило Toot Хидратиращ Прозрачен Гланц Маслен Грим Стъкло за устни с телесен ?

Петно за устни Течна Червило на Огледалото За устни, Пудра за грим, Овлажняващ Набор от червило Toot Хидратиращ Прозрачен

BGN 0.33

【Гаранция за качество на продуктите】 Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITAINY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. 【Характеристики】 Водоустойчив/ трайна / matte/ хидратиращ. и подчертайте формата на устните с помощта на тази веганской червило, което придава на устните гладък матиран цвят, придающий им е по-пълен вид; да не се напуква, не избледняват и не се пренася до 16 часа. 【Пигментирани и лесни за удаляемые】 Тези высокопигментированные мат течни червила имат устойчива формула, без отлагане и оставя матово покритие сверхнасыщенных нюанси - от класически до червено плът и ярка.И доста лесно да се премахне, никога не се притеснявайте за това. 【Matte течна глазура за устни】 Matte течна червило 1БР. и чист материал.Придайте на вашите устни устойчив цвят.Мат кадифе повърхност на платното осигурява стабилна и водоустойчива цвят с луксозен матово покритие, мек като коприна.Червило : нашата лечебното червило копринена, не е лепкава.В това е тайната на перфектния блясък за устни и великолепен естествен външен вид.Той е изработен от успокояващи екстракти от растения, плодове, мед и вода.Той премахва омертвевшую кожата, мигновено овлажнява, омекотява устните и ги прави по-гладки и пълни. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !??Има множество червила, блесков за устни и козметика..?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~технически характеристики на : ✨Име на продукта : държач за глазура червило✨със специално предназначение козметика : няма✨трябва ли да импортирате : няма✨срок на годност : 3 години✨грим ефект : промяна на цвят на кожата, цвят на✨съдържание на пакета : 1бр червило.

Подробности

Избор на клиенти