• Ново
Лека нощ AOWULA с Розови Рози и пеперуди, Цветя Вставляемые Стенни led Ночники, Декор за стаята Момчета и Момичета, монтиран на стената лампа с Датчик здрач до Зори за ст?

Лека нощ AOWULA с Розови Рози и пеперуди, Цветя Вставляемые Стенни led Ночники, Декор за стаята Момчета и Момичета, монтиран

BGN 2.67

?Размер нощни лампи е 3,74x2,36x1,96 инча (9,5 см x 6 см x 5 см), с полукръгла дизайн. ? Оборудван с вграден сензор за осветеност, този нощна светлина автоматично включване, когато в стаята стане тъмно и се изключва с изгрева на слънцето.Тази особеност го прави идеален за използване В Спални, бани и дневни. ? Мека светлина - Мека, Приглушена светлина на този нощни лампи с розови рози и пеперуди осигурява достатъчно осветление за навигация по ваш пространството, без да се нарушава вашия сън.Той е идеален за употреба в детски стаи, Спални и други Помещения, които се нуждаят от Малко повече светлина. ?Пестене на енергия - Консумирана мощност на този нощни лампи е само 0.5 W, което е по-екологично и икономично.Можете да бъдете сигурни, че с този продукт сметката за ток НЕ може да полети в Небето.Компактен дизайн - Компактен и лесен за инсталиране, тази лека нощ и е идеален за всяка стая на Вашия дом.Също така е лесно да се Опаковат и да вземете със себе си, което го прави Отличен избор за пътуване или почивка. ?Ако търсите Автоматично plug нощна светлина със стилен дизайн, компактен дизайн и редица практични функции, търси интелигентен подарък за празниците за Вашия приятел Или приятелка?Тогава, Този продукт е идеален за Вас.

Подробности

Избор на клиенти