• Ново
Набор от Пастелни Гелевых лакове за нокти AUBSS, 6 Цвята, Летен Комплект Гелевых Лакове за нокти, Пастельно-Розово, Жълто, Синьо, Гел-лак, Събиране на Бонбони, Лак за нок?

Набор от Пастелни Гелевых лакове за нокти AUBSS, 6 Цвята, Летен Комплект Гелевых Лакове за нокти, Пастельно-Розово, Жълто,

BGN 0.67

? Гел-лак Macaron : Гел-лак Aubss Macaron 6 цвята, 7 мл (0,24 грама), популярни и модерни цветове, подходящи за целия сезон.Той идва с пастельно-розово, виолетово-жълто и бледо синьо гелевым лак за нокти, който можете да направите сами в домашни условия.Можете да създадете свой собствен начин, за ноктите, за всеки случай, особено за лятната ваканция.Лесно се комбинира с всеки стил на вашите заповеди.Отлична за любителите на нийл-арт и на начинаещите майстори маникюр.Комплект лакове за нокти Aubss розов цвят yellow blue също е подходящ като подарък. ? Здравословен и екологичен : Набор за гел-лак Aubss 6 цвята baby blue пастельно-розово, изработени от 11 съставки, не съдържат токсини, вегетариански и безмилостни, което го прави безопасен, не допускающим чипс, слаб мирис и безвреден за кожата, не боли ногтевое легло.Формулата на цвят гел за нокти с отлично салонного на качеството осигурява безупречно покритие и лъскава блясък. ? Във всички случаи На живота си : Внимателно подбрани 6 най-емблематичните и тенденцията на цветове, подходящи за всяко време на годината и ежедневието, ще ви позволи да се постигне най-добрия салонного маникюр в домашни условия.Набор от гелевых лакове за нокти Aubss пастельно-розово, жълто-лилав цвят трябва да се отверждать под led подсветка в рамките на 90-120 секунди.Изисква основния и горния слой.Основният слой и цветен гел-лак винаги остават лепкави, което допринася за по-добро прилипанию гел-лак на ноктите и неговата дълготрайност.Отделете 3 минути и продължавайте в продължение на повече от 21 дни. ? Страхотни подаръци : Набор от гелевых лакове за нокти серия Macaron - това са прекрасни подаръци за член на семейството или приятел на рождени дни, годишнини, Св. Валентин, Ден на майката или на други празници.Това е чудесен, красив, уникален подаръчен комплект, който ще се хареса на всеки, който го получи. Забележка : Ние се стремим да направим нашите дигитални проби цветове максимално точни в съответствие с истински цвета на стоката, но поради различни настройки на монитора и електронни устройства цветове могат да се различават леко. ? Страхотни подаръци : Набор от гелевых лакове за нокти серия Macaron - това са прекрасни подаръци за член на семейството или приятел на рождени дни, годишнини, Св. Валентин, Ден на майката или на други празници.Това е чудесен, красив, уникален подаръчен комплект, който ще се хареса на всеки, който го получи. Забележка : Ние се стремим да направим нашите дигитални проби цветове максимално точни в съответствие с истински цвета на стоката, но поради различни настройки на монитора и електронни устройства цветове могат да се различават леко.

Подробности

Избор на клиенти