• Ново
Чанта-кобур за телефон Sonim XP3 Plus с панти капак, Nakedcellphone, Черен [Въртящи /с храповиком], Калъф-колан с надеждна капаче за T-Mobile / Verizon XP3plus (XP3900)

Чанта-кобур за телефон Sonim XP3 Plus с панти капак, Nakedcellphone, Черен [Въртящи /с храповиком], Калъф-колан с надеждна

BGN 2.67

КАТО РЪКАВИЦА : разработен специално за вашия телефон Sonim XP3plus Flip Phone; Осигурява стабилност на работата на вашия XP3900 и достъпност от близко разстояние.РОТАЦИЯ : Скоба с храповиком завърта / се фиксира В различни позиции вертикално, хоризонтално и т.н. Нископрофилен скоба Надеждно предпазва вашия телефон отстрани.Промишлен издръжлив поликарбонат с текстурированным матирано мрежесто модел.НОСЯТ СЪС СЕБЕ си И да се СКРИЯТ : Благодарение на дизайна "Човек " отвътре" на вашия екран е защитен и е скрит по време на работа на строителна площадка.СВОБОДА : Изпразнете джобовете си и носете телефон с комфорт и бърз достъп. [МОЛЯ, прочетете] : Това не е подходяща за стандартната версия на XP3. Подходящ само за XP3plus.Правилния номер на модела - XP3900 (виж Фигура съвместимост).КАТО РЪКАВИЦА : разработен специално за вашия телефон Sonim XP3plus Flip Phone; Осигурява стабилност на работата на вашия XP3900 и достъпност от близко разстояние.РОТАЦИЯ : Скоба с храповиком завърта / се фиксира В различни позиции вертикално, хоризонтално и т.н. Нископрофилен скоба Надеждно предпазва вашия телефон отстрани.Промишлен издръжлив поликарбонат с текстурированным матирано мрежесто модел.НОСЯТ СЪС СЕБЕ си И да се СКРИЯТ : Благодарение на дизайна "Човек " отвътре" на вашия екран е защитен и е скрит по време на работа на строителна площадка.СВОБОДА : Изпразнете джобовете си и носете телефон с комфорт и бърз достъп. [МОЛЯ, прочетете] : Това не е подходяща за стандартната версия на XP3. Подходящ само за XP3plus.Правилния номер на модела - XP3900 (виж Фигура съвместимост).

Подробности

Избор на клиенти