• Ново
Коледна Шапка за домашни любимци, Котки Прическа, Котешки Кърпичка, Коледна Наметало За домашни любимци, Комплект с Котешки Корона, Коледен Костюм за домашни любим?

Коледна Шапка за домашни любимци, Котки Прическа, Котешки Кърпичка, Коледна Наметало За домашни любимци, Комплект с Котешки

BGN 3.00

?Задължителен подарък за вашия домашен любимец, които ще направят вашата котка по-очарователна. ? Този комплект котешка пелерини и короната е изработена от материал за трайна украса за дълго време. ?Този коледен костюм на котка идеално на вашия домашен любимец за костюмированной купоните, който ще осигури на вашия домашен любимец. ?Дизайн коледни елементи идеален за дрехи за коледното парти. ? Изящна изработка и фини детайли, които са удобни за.Описание Това е набор от пелерина и главно за домашни любимци, който е изработен от материали за безопасно и трайни бижута за дълго време.Този коледен костюм на котка идеално на вашия домашен любимец за костюмированной купоните, който ще осигури на вашия домашен любимец.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Акрилни влакна. - Размер пелерина L : около 36 см (горловина), 18 см (дължина). - Размер пелерина M : около 28 см (горловина), 16 см (дължина). - Размер пелерина S : около 24 см (горловина), 14 см (дължина). - Размер на короната : около 5x9 виж - Този набор от котешки пелерини и короната е изработена от материал за трайна украса за дълго време. - Изящна изработка и фини детайли, които са удобни за. - Задължителен подарък за вашия домашен любимец, които ще направят вашата котка по-очарователна. - Този коледен костюм котка е идеална за вашия домашен любимец, за да се облече го в костюмированную е страна, която ще осигури на вашия домашен любимец. - Дизайн коледни елементи идеален за дрехи за коледното парти.Пакетът включва 1 х нос за домашни любимци n1 x корона за домашни любимци.

Подробности

Избор на клиенти