• Ново
HonpraD Яки за Малки Кучета, Вязаный мек вълнен плат Шарени Коледни Шал за Домашен Любимец, Котка, Куче, коледното Дърво, Дядо коледа, Регулируема Шал, Яка за Кученца от ?

HonpraD Яки за Малки Кучета, Вязаный мек вълнен плат Шарени Коледни Шал за Домашен Любимец, Котка, Куче, коледното Дърво,

BGN 1.63

【Се чувстват комфортно】 Изработени от вязаной вълна, мек и приятен за кожата отвътре, те позволяват на кучето да се чувства комфортно и на топло по цял ден през зимата.Кученцето може да се насладите на коледни празници Заедно с Вас.Просто Хвърли Ги В пералнята и след измиване тези съоръжения продължават да запазват Своята мекота и цвят. 【Сладък дизайн】 Толкова сладък нашия коледен шал за кучета е изработена по класическа форма на дядо коледа и дърво, благодарение на което вашият домашен любимец ще се открояват и изглеждат сладък. 【Запазете топлината】 В студено време или през зимата, след пускането на Тези коледни костюми, можете да Ги дарите топлина и любов. 【Се чувстват комфортно】 Изработени от вязаной вълна, мек и приятен за кожата отвътре, те позволяват на кучето да се чувства комфортно и на топло по цял ден през зимата.Кученцето може да се насладите на коледни празници Заедно с Вас.Просто Хвърли Ги В пералнята и след измиване тези съоръжения продължават да запазват Своята мекота и цвят. 【Сладък дизайн】 Толкова сладък нашия коледен шал за кучета е изработена по класическа форма на дядо коледа и дърво, благодарение на което вашият домашен любимец ще се открояват и изглеждат сладък. 【Запазете топлината】 В студено време или през зимата, след пускането на тези коледни костюми, можете да ги дарите топлина и любов. Отрывные яки за малки кучета, Коледа, Нова година, забавни котешка врата, согревающая домашни любимци, есен и зима, червен шал, коледен шал за кучета, нашийник за кученца от едри породи, вязаный мек вълнен плат шарени коледни шал, коледното дърво, Дядо коледа, регулируема шал Материал : Вълнена нишка, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 25 г Помещение включва : 1 бр. шал за домашни любимци (допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.).

Подробности

Избор на клиенти