• Ново
За многократна употреба Почистваща Маска за лице PENATE за възрастни, Удобни Външни втулки за устата с Еластична регулируема линия за ушите -Доставка от САЩ.

За многократна употреба Почистваща Маска за лице PENATE за възрастни, Удобни Външни втулки за устата с Еластична регулируема

BGN 2.33

★ Срок за доставка : 5-12 дни (тръгва директно от САЩ). **** Уважаеми клиенти, аз искам да опитате малка печалба, но бърз оборот.Моля, не се колебайте да се купуват. ✿✿✿ Силно препоръчваме да отидете в магазина ми и заедно да купуват повече нови подобни стоки. ***** Причина : Подходящ за възрастни, когато те излизат навън, карат колело, пазаруват, пътуват със самолет, на обществени места, с отслабена имунна система, на открито, занимават се с домашните животни и грижите за тях и т.н. Също е Добра Украса И Модерен Нещо!. * * ** Здрава еластична заушная линия : здрава еластична заушная контур, обхващащи лицето, от носа до брадичката, осигурява надеждна и удобна за кацане за детски размери, не се притеснявайте за това, че тя се плъзга с ушите. **** ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК : Мода и уникален дизайн И са перфектен избор за подарък.Идеален подарък за членове на семейството, приятелите и всички, които обичаш. чудесен избор за подарък за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден ден и т.н. ★ Срок за доставка : 5-12 дни (тръгва директно от САЩ). **** Уважаеми клиенти, аз искам да опитате малка печалба, но бърз оборот.Моля, не се колебайте да се купуват. ✿✿✿ Силно препоръчваме да отидете в магазина ми и заедно да купуват повече нови подобни стоки. ***** Причина : Подходящ за възрастни, когато те излизат навън, карат колело, пазаруват, пътуват със самолет, на обществени места, с отслабена имунна система, на открито, занимават се с домашните животни и грижите за тях и т.н. Също е Добра Украса И Модерен Нещо!. * * ** Здрава еластична заушная линия : здрава еластична заушная контур, обхващащи лицето, от носа до брадичката, осигурява надеждна и удобна за кацане за детски размери, не се притеснявайте за това, че тя се плъзга с ушите. **** ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК : Мода и уникален дизайн И са перфектен избор за подарък.Идеален подарък за членове на семейството, приятелите и всички, които обичаш. чудесен избор за подарък за Деня на благодарността, Коледа, Нова година, рожден ден и т.н.

Подробности

Избор на клиенти