• Ново
Пружина на рамка, която контур DOITOOL Мебели за дома контур от сплав Вратата на гардероба: 175 Ъглови панти Декоративни Т-Образни линии от с алуминиеви Сгъваеми Панти Р?

Пружина на рамка, която контур DOITOOL Мебели за дома контур от сплав Вратата на гардероба: 175 Ъглови панти Декоративни

BGN 1.67

Холоднокатаная стомана гарантира, че панта устойчива на ръжда, има добра здравина, висока твърдост.Благодарение на демпфирующей конструкция той може да увеличи съпротивлението, когато отворите и затворите вратата, за да се постигне ефект за изключване на звука.Изработен е от висококачествен материал и има проста конструкция, е здрава и лесна за инсталиране.С широк спектър от приложения, може да се използва за определяне на вратата на кабинета, на вратата на гардероба и така нататък.Има достатъчно на брой линии, които да отговарят на вашите различни нужди, практични и удобни.Описание Това е професионална линия, изработена от висококачествен материал, който е практичен и не ръждясва при продължителна употреба.Благодарение на креативному амортисьорите дизайн и здрава конструкция, той има носеща способност и може безпроблемно да се отварят и затварят. подходящ за витрини, винарски шкафове, стъклени врати за дома и много други.Характеристики Материал : Холоднокатаная стомана.- Размер : 3. 50 X1. 20 X1. 00 см/ 1. 38 X0. 47 X0. 39 инча.Пакетът включва 1 x линия.

Подробности

Избор на клиенти