• Ново
Калъф за 2022 Нов таблет Microsoft Surface pro 9/2021 Microsoft Surface pro 8, 13-инчов корпус от изкуствена кожа, съвместими с Type Cover и притежател на стилус (черен)

Калъф за 2022 Нов таблет Microsoft Surface pro 9/2021 Microsoft Surface pro 8, 13-инчов корпус от изкуствена кожа, съвместими

BGN 2.67

[Съвместима модел] : 13-инчов 2022 новият Microsoft Surface pro 9/2021 Microsoft Surface pro 8, не е подходяща за нито един друг таблет. [Материал] : вътрешна обвивка PC + изкуствена кожа, удобен усещане, красив цвят, идеална съвместимост, предпазва вашия Surface pro 9/8. [Отвеждане на топлината] : Вътрешна обвивка, специално разработен за облекчаване на топлопреминаване, което може да удължи живота на плосък панел.Това не ще блокира всяка разпоредба дупки. [Специален дизайн] : Отвън има чанта за съхранение, в която може да се сложи необходимото количество хартиени кърпи за ръце, банкови карти, кабели за предаване на данни и други малки аксесоари.Съвместим с клавиатура Microsoft, може да се използва както с клавиатура, така и без нея, външен ръкав за химикалки с частичен морски дизайн. [Продуктът не включва клавиатура и писалка]. [Високо качество и обслужване] : Ние ще проверим всеки случай, за да се уверите, че ще получите правилните храни, и в същото време за нас е голяма чест за поддържане на денонощна услуга за електронна поща за решаване на вашите проблеми.Калъф за таблет * 1. Калъф за таблет * 1. Изкуствена кожа + вътрешна обвивка от КОМПЮТЪР.Черно, Синьо, Розово, Розово-Червено, Сиво.

Подробности

Избор на клиенти