• Ново
Ротационен Файл за Чеп carbide丨 Qiilu Ротационен Файл За Заусенцев丨 Заусенец от волфрамов карбид Ротационен Файл 6000-50000 об/мин с Един Отрязани за Шлайфане на повърхност?

Ротационен Файл за Чеп carbide丨 Qiilu Ротационен Файл За Заусенцев丨 Заусенец от волфрамов карбид Ротационен Файл 6000-50000

BGN 2.67

Функция- Въртящи файл може да замени малка мелница кръг с дръжка в повечето работи, не го замърсява с прах и осигуряване на висока ефективност на производството.Основно се използва за пневматични или електрически инструменти, скорост обикновено е 6000-50000 об/мин, лесен за употреба.Материал изделия - разменяйте са изработени от волфрамов карбид, който притежава характеристиките на устойчивост и висока якост, а също така премина през фина обработка на повърхността, за да се гарантира надеждна работа и дълъг експлоатационен срок.Нашите разменяйте по-надеждни и безопасни и са си идеални.Висока ефективност - Файл може да замени малка мелница кръг с дръжка в повечето работа, не е замърсена от прах и има висока ефективност на производството.Практичен и удобен за използване.Този практичен инструмент ви непременно ще се нуждаете.Висок стандарт - Тази на ротари пилка за чеп разработена от професионален дизайнер и е тествана за постигане на истинската си изпълнение и в потвърждение на това, че всеки проект съответства на високото качество и на високи стандарти, добре е направена, като същевременно осигуряват превъзходно качество и висока надеждност.Отлично представяне - твердосплавная опесъчаване корона се използва предимно с пневматични или електрически задвижващи инструменти, а скоростта обикновено е 6000-50000 об/мин, което е удобно за използване.Списък на пакетите - 1 х въртящи файлов бита.Функция : 1. Отлична производителност : Твердосплавная опесъчаване корона се използва предимно с пневматични или електрически задвижващи инструменти, а скоростта обикновено е 6000-50000 об/ мин, удобен за използване. 2. Използването на накрайници : При използване на зажимайте инструмент, право, за предпочитане е метод за рязане нагоре, избягвайте бутални рязане и предотвращайте разлет на чипове по време на работа. 3. Висока ефективност : Файл може да замени малка мелница кръг с дръжка в повечето работа, не е замърсена от прах и има висока ефективност на производството. 4. Основното приложение : Твердосплавное шлифовальное длето широко се използва в областта на машиностроенето, авиация, коли, кораби и много други области, и ефекта е забележителен. 5. Дълъг срок на експлоатация : Тежкотоварни ротари за опесъчаване корона е изработена от устойчив на волфрамов карбид с висока якост и висока твърдост, нейната лесно да се деформира или повреди.Спецификация : Тип на продукта : Ротационен файл Материал : волфрам карбид Цвят : сребрист Приложение : Машини, самолети, коли, кораби и т.н. Списъка с пакети : 1 x Въртящи файлов бита.

Подробности

Item Type:
Rotary File Bit
Material:
Tungsten Carbide
Color:
Silver
Application:
Machinery, aviation, automobiles, ships, etc.
Package List:
1 x Rotary File Bit :

Избор на клиенти