• Ново
Скъпа Маска, Отшелушивающая Маска с мед, Маска за премахване на черни точки, за Дълбоко Почистване и премахване на мъртвата кожа, контрол на черни точки и стесняван?

Скъпа Маска, Отшелушивающая Маска с мед, Маска за премахване на черни точки, за Дълбоко Почистване и премахване на мъртвата

BGN 0.67

【Пилинг за разрывающей маска с мед】 : Пилинг за разрывающей маска с мед може да проникне дълбоко в порите на кожата, премахване на замърсяванията от порите, намалява броя на черните точки, за да балансира излишната мазнина на кожата, хидратира и подхранва кожата, прави кожата си подпухнали, мека и лъскава. 【Натурални съставки】Натурални екстракти активират растежа на базалните клетки и на естествения колаген на кожата, които намаляват малки бръчки и повишава еластичността на кожата. 【Ефективен контрол масло】 Скъпа маска за премахване на мъртвата кожа може ефективно да контролира мазнините, намалява броя на черните точки, за подобряване на тусклую кожата на лицето, поддържа кожата млада и здрава. 【Лекотата на използване и переноске】 : Просто измийте лицето си, нанесете мръсотия по лицето и тялото, оставете за около 10 минути, след това изплакнете.Текстура, фина и гладка, лесно се разпределя и удобен за употреба. продуктът е проектиран като въртяща се глава, която е по-удобен за използване и не е толкова лесно се зацапва ръце.Симпатичен и малък, е лесно да носят със себе си. 【Подходящ за всички типове кожа】 : Нашият продукт е произведен от естествени материали, като същевременно осигурява ефективно почистване и подхранване на кожата, той е подходящ за всички типове кожа, за жени и Мъже.it нежно въздействие върху кожата.Маска От Мед, Мед Предпазна Маска Масло Управление На Страдащите От Акне Отстраняване Мед Късат Пилинг Маска На Мъртвата Кожа, Почиства Порите Пилинг Маска На Мъртвата Кожа.Приложими хора : Стареенето на кожата на лицето, фини линии и петна Мазна кожа ягодово носа на Носа с големи пори на акнето Хора, които всеки ден работят пред компютъра.Тегло : 60 g / бр Начин на приложение : Стъпка 1 : Почистете лицето си с топла вода.Стъпка 2 : Вземете необходимото количество от този продукт и равномерно нанесете го върху лицето.Стъпка 3 : Изчакайте 15-20 минути, докато подхранващ мед се абсорбира напълно.Моля, свалете го от брадичката до челото си. (Забележка : поради силна адсорбируемости и прочистване може да се почувствате малко болка при отшелушивании.Моля, не се притеснявайте, това е нормално.).

Подробности

Избор на клиенти