• Ново
KESYOO, 12 бр., Детска Шнола за коса с пайети, Детски Щипки за коса, Детски Аксесоари за коса за момичета, Щипки за коса за деца, Щипки за коса за малки момичета, Панделки з?

KESYOO, 12 бр., Детска Шнола за коса с пайети, Детски Щипки за коса, Детски Аксесоари за коса за момичета, Щипки за коса

BGN 2.00

Детски фиби за коса за момичета : Можете да дадете на тези щипки за коса на своите деца.Те много ще се зарадват на тези прекрасни фиби за коса.Шнола за коса : Щипки за коса могат да бъдат идеално се комбинира с различни стилове на облекло, като вашето бебе е по-скъп.Шнола за коса за момичета : Щипки за коса прекрасна форма, приятен цвят може по-добре да промените прическата за момичета.Детски лъкове за коса : освен, че те са подходящи за ежедневието на вашето дете, те също могат да се използват за ролеви партита, на Коледа, Хелоуин, и т.н., Шнола за коса за деца : Щипки за коса може да са добре фиксиране на косата, тези щипки за коса-лъкове за коса са много подходящи за момичета.Кръст Бод Пакет включва 12 x фиби за коса Характеристики -Цвят : Многоцветен скоба за коса за момичета-Материал : Газови панделки за коса за момичета Размер : 10.90 X7.87 X2.00 см/4.28 X3.09 X0 сладък скоба за коса с лък. -В прекрасни форми, не само на красиви по дизайн, но и леки по тегло и удобни за носене бантиков за коса за малки момичета. -Щипки за коса прекрасна форма, приятен цвят, може да е по-добре да промените прическата за коса за малки момичета. -Щипки за коса могат да бъдат идеално се комбинира с различни стилове на облекло, като вашето бебе по-красиви аксесоари за коса за момиченца. -Тези нежни фиби за коса с бантиком за момичета ще помогнат на косата ви да изглежда по-очарователно. -Скоба за косата добре се държи на косата, е подходящ за малки момичета, деца малки деца, бебета и малки момичета с тънка или гъста коса, лъкове за коса за малки деца.Информация за продукти и Аксесоари за коса за момичета Ярки цветове и красив дизайн с пайети, тази шнола за коса може да се подчертае мил темперамент на вашето дете. диадема за момичета е Направен от добър материал, тя е удобна и безопасна, е добре задържа детски разрошен косата и няма да навреди на косата.

Подробности

Избор на клиенти