• Ново
BESTOYARD 6 бр. Кутия шоколадови Бонбони във формата на Сърце, Прозрачна Декорация във формата на Сърце, Украса за Коледната Елха, Пластмасова Кутия шоколадови Бонбони, ?

BESTOYARD 6 бр. Кутия шоколадови Бонбони във формата на Сърце, Прозрачна Декорация във формата на Сърце, Украса за Коледната

BGN 5.91

Кутия за опаковане на бонбони : Ето няколко опаковъчни кутии за опаковане на сватбени бонбони, за да създадете празнична атмосфера.Кутия за подаръци на сватбата : тя Е чудесна украса за вашето парти, като вашите партита и бонбони по-привлекателни.Кутия за бонбони във формата на сърце : Пластмасови опаковки, кутии, предназначени за опаковане на бонбони, както и за съхранение на закуски, малки подаръци и бонбони на клечка.Кутия за предложения за Ден на Свети Валентин : Напълнете бонбони, шоколад, закуски, малки подаръци, да направи изненада за вашите гости.Подаръчни кутии принцеса : Кутия шоколадови бонбони във формата на сърце е уникална и изпълнена във формата на сърце, елегантно и красиво, отлично украса за партита, представяща вашата страна и сладкиши са по-привлекателни.Пратката включва 6 кутии за шоколадови бонбони във формата на сърце Характеристики -Материал : Пластмасов балон за украса във формата на сърце Размер : 10,00 X10,00 X6,00 см / 3,93 X3,93 X2 Окачен топка за коледната елха. - Цвят : Синя кутия за бисквити baby shower -Пластмасова кутия за бонбони също може да се използва като подарък опаковки, за да направите подарък за нея е по-нежна подарък една кутия на ден на майката. -Подходящи за сватбени партита, на Деня на Свети Валентин, на партито по повод рождения ден, на парти в чест на младоженци, коледно парти, празнични партита и др Декор за празнични партита. -Напълнете бонбони, шоколад, закуски, малки подаръци, да направи изненада за вашите гости. -Тя е чудесна украса за вашето парти, като вашите партита и бонбони по-привлекателни в пластмасова кутия за бонбони. -Кутия шоколадови бонбони във формата на сърца има свеж дизайн и в рамка под формата на сърца, елегантен и красива украса за коледната елха.Информация за стоки, Кутия за празнични предложения Отлично качество на изработката, обърнете максимално внимание на всеки детайл, за да му придават луксозен и атрактивен вид. кутия за бонбони за Свети Валентин Компактни по размер и изискани на вид, тези кутии за шоколадови бонбони във формата на сърце за Свети Валентин може да се използва като необичайни кутии за връчване на бонбони и други подаръци.Кутия за опаковане на бонбони Класически дизайн във формата на сърце прави тази кутия чудесен начин да поднесе своя подарък, да направи дълбоко впечатление на вашите гости.

Подробности

Избор на клиенти