• Ново
Бавно Ясла за домашни любимци, Диспенсер за лакомство за котки, играчка за котки, Интерактивна играчка-пъзел за обучение на IQ, Забавен Топчета във формата на Чаша, Д?

Бавно Ясла за домашни любимци, Диспенсер за лакомство за котки, играчка за котки, Интерактивна играчка-пъзел за обучение

BGN 1.33

? Здрав материал : Играчки за малки кученца произведени от екологично и устойчиво на укусам ABS-пластмаса, която е безопасна за котка драскотина или ухапване, и в него могат да играят на много от вашите домашни любимци заедно, така че е много подходящ за семейства с няколко домашни животни.Независимо от това, дали искате да се стимулира котката си към по-голяма активност или я предпази от преяждане, това е чудесен избор.Описание: Ако често сте далеч от дома или следете най-новите постижения на техниката, ще се радвате на тази ясла за котки slow устройство.Затова той е отличен за много активни, енергични котки и котенца, за да се обучават своите способността за реакция, подобряване на интелигентност и да им игра в продължение на няколко часа. ? Подобряване на IQ : Това е играчка-топка за упражнения с котки с колела, които ще се движат напред и назад при леки докоснете. Лакомство или играчка, за да се раздадат храна, която да насърчава играта, с помощта на естествените инстинкти на котките.? Здравословно хранене и контрол на теглото : Cat slow устройство - това е играчка за хранене любознателните или волчьих котки, които с апетит поглъщат храна.Можете да се сложи закуски, хляб или бисквити през горния отвор, а външно регулируем отвор дава възможност за регулиране на скоростта на изтичане на храна, за защита на вашия домашен любимец от преяждане и затлъстяване. Ако искате да участвате в играта, това е добра интерактивна играчка, която може да засили връзката между вас и вашия мил кожа приятел. Регулируеми отвори може да се увеличи или да се намали изтичането на храна, за да помогне на котката да смилат храната. Необичаен външен вид ще привлече вниманието на котката и да боли я съсипе мебели или дрехи, когато тя ще бъде сама.Ключови характеристики : 1.

Подробности

Избор на клиенти