• Ново
yijkgfh Улични Сгъваеми Легла За домашни Любимци, Клетки за Джогинг Кучета, Котки и Зайци от Плат Оксфорд, Преносим Тренировочная Будка-c 91x91x58 см (36x36x23 инча)

yijkgfh Улични Сгъваеми Легла За домашни Любимци, Клетки за Джогинг Кучета, Котки и Зайци от Плат Оксфорд, Преносим Тренировочная

BGN 48.05

Материал : Durable Oxford, се Препоръчва да се Режат нокти, за да кучето не е надраскан на всички продукти.Това може да Попречи на Пробиване на Кучето, благодарение на това, че Цялата Клетка Герметична, с изключение на Върха, и светкавица в един панел може да бъде отворена. 8-панелни окото на прозореца ефективно предпазват от комари през лятото и предпазват от настинка през зимата. 8-мрежести панели и прозорци свалящ се покрив осигуряват максимален въздушен поток и обзорность.Пълна защита на ципове на входната врата и горната вентилирани вкара покрива гарантират, че вашият домашен любимец ще бъде в безопасност.Материал : Durable Oxford, се Препоръчва да се Режат нокти, за да кучето не е надраскан на всички продукти.Това може да Попречи на Пробиване на Кучето, благодарение на това, че Цялата Клетка Герметична, с изключение на Върха, и светкавица в един панел може да бъде отворена. 8-панелни окото на прозореца ефективно предпазват от комари през лятото и предпазват от настинка през зимата. 8-мрежести панели и прозорци свалящ се покрив осигуряват максимален въздушен поток и обзорность.Пълна защита на ципове на входната врата и горната вентилирани вкара покрива гарантират, че вашият домашен любимец ще бъде в безопасност.Този ПОРТАТИВЕН И сгъваем МЕК кошарката Е НОВ КОМФОРТ, РАЗРАБОТЕН за КУЧЕТА, котки и други домашни животни, са подходящи както за вътрешно, така и за външна употреба, подходящ за дома, двора, пътуване с КОЛА И още много други.Характеристики : 1. Тази здрава кутия има здрава рамка от стоманена тел с чехлами от плат Оксфорд, които са трайни и могат да се перат. 2. 8-мрежести панели и прозорци свалящ се покрив осигуряват максимален въздушен поток и видимостта. 3. Пълна защита от мълния на входната врата и горната вентилирани вкара покрива гарантират, че вашият домашен любимец ще бъде в безопасност в клетката. 4. С този сгъваем и лесен пътен кутия за пътуване с автомобил, с Вашия домашен любимец ще стане по-лесно и по-безопасно. 5. Откриващата преносима конструкция осигурява максимална ефективност - монтаж не се изисква! 6. Промените идея за пътуване от вас и вашия домашен Любимец С този Удобен, безопасен и дышащим дворец за домашни любимци!.

Подробности

Избор на клиенти