• Ново
Керамични Поставки,Подложки за горещи ястия, Керамични Corkboard Поставка с Пробковым основа, Кръгли, 6.3 инча, Комплект от 2 броя (Жълто цвете, 2 бр.)

Керамични Поставки,Подложки за горещи ястия, Керамични Corkboard Поставка с Пробковым основа, Кръгли, 6.3 инча, Комплект

BGN 2.33

Висок клас дизайн, ретро моделите придават на вашето ресторанта различен стил.Противооскаляющая полагане на топлоизолационна защита на маса сърце, дебелина 1 см по-добре може да защити маса.Керамични панел, по-удобна за почистване, просто внимателно почистете.Окачен дизайн на въже, може да се съхранява или украшаться, може да се окачат на стена като декорация и не заема място.На обратната страна има corkboard полагане, което позволява да се избегне триене за десктоп, а също така осигурява деликатна усещане за ръка и добра топлоизолационна ефект. 2 * керамична поставка. ??Поставка от керамични контакти : поставка за топли ястия, изработени от керамика + корк, топлоустойчива до 356 ° F (180 ° C). Те защитават вашата маса и плотове от топлина кипяща тенджери и тигани, като едновременно с декориране на вашата кухня, въплъщението на изкуството в порцеланови, гурме ястия и порцелан за компанията и се наслаждавате на приятна и прекрасен живот. ??Уникален дизайн на външния вид керамика : повърхността на керамични подложки е направена от висококачествен пигмент за печат, керамични печене, след продължително използване остава като нова, ретро и цветни модели добавят повече цветове в живота си. ?? Впитывающее пробковое дъното : на Дъното сърцевина на каботажните за горещи съдове за готвене, изработени от корк сърцевина с дебелина 1 см, която може ефективно да изолира топлината, а нескользящая corkboard на уплътнението може да защити бюрото от надраскване, което може най-добре да защитите маса и може да се използва в продължение на дълго време. ??Дизайн куката : подложки за горещи ястия с керамични дизайн веревочного куката, можете да ги окачи на стената като украса, украса на трапезарията с различни цветове, те могат да украсяват кухнята, без да заема при това места. ?? Почиства лесно : Просто избършете с вода или влажна кърпа /хартиени кърпи за ръце, да е много лесно премахване на петна с керамични подложки (вътре е ударопрочная опаковка, осигуряващи красотата и целостта на изделия, може да се използва като подарък за близките си).

Подробности

Избор на клиенти