• Ново
KAYOND Ежедневни Стилна Лека холщовая чанта за лаптоп/Трайни пътни раници/Раница за мъже и Жени/Модерен раница за лаптоп 15 инча (черен)

KAYOND Ежедневни Стилна Лека холщовая чанта за лаптоп/Трайни пътни раници/Раница за мъже и Жени/Модерен раница за лаптоп

BGN 14.87

случайни раница, изработени от трайни практически платно с високо качество.Размер : 17.3*6.3*11.8 в (Д *В * Ш); в тази чанта може да побере 15-инчов компютър.Предлага се в различни цветове в зависимост от вашия личен стил.Лесен и е подходящ за работа на открито, на къмпинг, за пътуване.Модерен и супер готино.Раница с голям обем с хубав дизайн.Идеален подарък за вас и вашия приятел.Колани с уникален дизайн отслабват натиска върху рамото, а възглавница е от материал с висока пропускливост л никога не е късно, когато се занимават с него дълго време.Параметри : Материал : висококачествен и лек платно и т.н. Функция : 100% чисто нова раница с голям обем, с хубав дизайн и водонепроницаемостью В тази чанта може да побере 15-инчов компютър и Уникални дизайнерски колани улесняват натиск върху рамото си, странични джобове от двете страни чанти, може да се постави бутилка с вода, чадър и т.н. Всекидневни лек стил, използван за екскурзии, разходки, пазаруване, до витрините на магазините и т.н. Лека тегло : 0.5 кг Размери : Дължина х Височина x широчина : 17,3 "x 6,2" x 11,8" (40 см x 16 см x 30 см) Инструкция за измиване : - Пране на чиста вода и нормална температура. - НЕ мийте с гореща вода. - Дръж се да изсъхне. - Мие отделно, за да се избегне образуването на петна.Бележки към закупуване на : - Действителният цвят на раницата може да се различава от представянето на снимката, защото на друг на екрана на дисплея или отразяване на светлината при заснемане. -грешка при измерване на 1-2 см е разумен обхват се дължи на различни методи на измерване. - Не може да избяга от това, което ще получите раница с някои мирише на оригиналния материал, тъй като той е напълно нов. - Миризмата ще изчезне, ако сложи раницата си на свободно циркулиращата въздух на 2-5 дни. - Всеки раница ще бъде внимателно проверен, преди да замине, но все още е много трудно да се гарантира липсата на излишни конци. - Моля, ограничете сваляне на тегло в рамките на 5,0 кг, за да се избегнат повреди, причинени от претоварване.

Подробности

Избор на клиенти