• Ново
PETSOLA Пещера Котешка Легло с качулка, Палатка за кучета, Нескользящее Дъното, Мека Саморазогревающаяся Ръчно или Машинно Пране, Гнездо, Топла Къщичка за Коте, Кученц?

PETSOLA Пещера Котешка Легло с качулка, Палатка за кучета, Нескользящее Дъното, Мека Саморазогревающаяся Ръчно или Машинно

BGN 2.33

Пещера легло : Луксозно топлина пещера легла, мек пълнител, пухлая и дебела, не се страхува от деформация, има добра еластичност, миене на ръка или в машината.Материал : Изработен е от плат premium, топла и комфортна на допир, предоставя котка добър сън.Нескользящее дъното : Противоскользящий силикон улавя долната тъкан, което помага да запази легло устойчива.Тази водоустойчив плат и помага за поддържане на подове са чисти.Топъл дом : Легло-палатка за домашни любимци с функция за дизайн на открито на входа, те са удобни, за да гнездят, са идеални за вътрешна и външна употреба.Приложение : Идеален за малки и средни кучета и котки, домашни любимци, котки, зайци и т.н. са Отлични за домашни любимци, лежи или спи.Пещера легло : Луксозно топлина пещера легла, мек пълнител, пухлая и дебела, не се страхува от деформация, има добра еластичност, миене на ръка или в машината.Материал : Изработен е от плат premium, топла и комфортна на допир, предоставя котка добър сън.Нескользящее дъното : Противоскользящий силикон улавя долната тъкан, което помага да запази легло устойчива.Тази водоустойчив плат и помага за поддържане на подове са чисти.Топъл дом : Легло-палатка за домашни любимци с функция за дизайн на открито на входа, те са удобни, за да гнездят, са идеални за вътрешна и външна употреба.Приложение : Идеален за малки и средни кучета и котки, домашни любимци, котки, зайци и т.н. са Отлични за домашни любимци, лежи или спи.Описание : - Материал : Изработен е от плат premium, топла и комфортна на допир, предоставя котка добър сън. - Пещера легло : Луксозно топлина пещера легла, мек пълнител, пухлая и дебела, не се страхува от деформация, има добра еластичност, миене на ръка или в машината. - Топъл дом : Легло-палатка за домашни любимци с функция за дизайн на открито на входа, те са удобни, за да гнездят, са идеални за вътрешна и външна употреба. - Нескользящее дъното : Противоскользящий силикон улавя долната тъкан, което помага да запази легло устойчива.Тази водоустойчив плат и помага за поддържане на подове са чисти. -Приложение : Идеален за малки и средни кучета и котки, домашни любимци, котки, зайци и т.н. са Отлични за домашни любимци, почивка или сън. Параметри : - Материал : плат-35 см x 33 см x 27 см./13.78inchx12.99inchx10.63inch Опаковката включва : 1 пещера легло за домашни животныхпримечание : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Подробности

- Material:
Cloth
- 35cmx33cmx27cm/13.78inchx12.99inchx10.63inch:
Package Includes:
1 Cave Pet Bed House:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Избор на клиенти