• Ново
MBQQ Стенни Ъглов рафт за промишлени тръби, декорация на дървени рафтове, Стенни полк с Плаващи Рафтове, 5-Ярусная Ъглова Стенни рафта в селски стил за дома, полици за ?

MBQQ Стенни Ъглов рафт за промишлени тръби, декорация на дървени рафтове, Стенни полк с Плаващи Рафтове, 5-Ярусная Ъглова

BGN 21.33

【Промишлени ъглови рафтове】 Тези плаващи рафтове са добри за декоративно и функционално оформяне на вашия дом, офис или стая в общежитие. 【Размери стенни рафтове】. 【Подобри използването на тясното пространство】 Е впишитесь във всеки ъгъл на стаята, попълнете празните ъгли и ги превърнете в елегантен и полезно място за съхранение или демонстрация на украшения, елементарно, елементи, книги, предмети с колекционерска стойност, аларма и още много други. 【Функционална стенни полк】 Отлична компактна ъглова стенни полк, полезна за демонстриране или за съхранение на предмети с колекционерска стойност, играчки, обувки, малки растения, картини, книги и много други, може да се използва като рафтове за баня, стенни лавица за книги за всекидневната, рафт за растения, кухненски рафтове и т.н. 【Лесна инсталация】 Тези плаващи ъглови етажерки, се различават за бърза инсталация и лесни за работа. 【Промишлени ъглови рафтове】 Тези плаващи рафтове са добри за декоративно и функционално оформяне на вашия дом, офис или стая в общежитие. 【Размери стенни рафтове】. 【Подобри използването на тясното пространство】 Е впишитесь във всеки ъгъл на стаята, попълнете празните ъгли и ги превърнете в елегантен и полезно място за съхранение или демонстрация на украшения, елементарно, елементи, книги, предмети с колекционерска стойност, аларма и още много други. 【Функционална стенни полк】 Отлична компактна ъглова стенни полк, полезна за демонстриране или за съхранение на предмети с колекционерска стойност, играчки, обувки, малки растения, картини, книги и много други, може да се използва като рафтове за баня, стенни лавица за книги за всекидневната, рафт за растения, кухненски рафтове и т.н. 【Лесна инсталация】 Тези плаващи ъглови етажерки, се различават за бърза инсталация и лесни за работа. 5-ярусная плаващ полк (златен).

Подробности

Избор на клиенти