• Ново
Смесител за мивка EZANDA с 2 Дръжки, 4-Инчов Централен Смесител за Тоалетна, не съдържа Олово, с Метален Прибира източване на мивки и Подводящими трубопроводами, Матира?

Смесител за мивка EZANDA с 2 Дръжки, 4-Инчов Централен Смесител за Тоалетна, не съдържа Олово, с Метален Прибира източване

BGN 0.33

Дизайн с две дръжки за прецизно регулиране на температурата и разхода на вода.Конструкцията на корпуса на крана от плътен месинг с матово златно покритие осигурява устойчивост на корозия и ръжда.Метална всплывающая тапата за източване на мивки с подходящо покритие с переливом и быстроразъемным фитинговым маркуч в комплект.Той е съвместим с инсталирането на център с 3 дупки и 4 инча. (Период размерът на отвора : 1,10-1,34 инча / 28-34 мм, максимална дебелина на плота : 1,18 инча / 30 мм).Идва с линии за подаване на топла и студена вода, за да се свържете запорных клапани. (Дължина : 23,6 инча / 600 мм).Смесител за мивка в банята x 1. Водосточни възел (с переливом) x 1. Маркучи за подаване на топла и студена вода.Цвят / покритие : Матово злато.Начин на монтаж : лесен монтаж.Необходимият брой дупки : Три.Брой дръжки : Две.Сливи е съвместима само с мивки с переливным дупка.Той е изработен от солидна неръждаема стомана и е снабден с подпружиненным механизъм, осигуряващ продължителна употреба без течове.Забележка : Моля, избягвайте използването на сантехнической замазка, лак отгоре е херметически затворен.Гипсова шпакловка, вик може да доведе до увреждане.Дизайн с две дръжки-рычагами осигурява прецизен контрол на обема, така и на температурата на водата.Това осигурява равномерен аэрированный поток. (Разход : 1,5 литра в минута.). Червена и синя маркировка ще ви помогнат лесно да се контролира температурата на водата.Предназначена е за нанасяне на 3 дупки.Препоръчителното разстояние : 4 инча.Размера на дупките : 1 1/10-1 17/50 инча (28-34 мм). Максимална дебелина на палубата : 1,18 инча (30 мм).Поставете кран.Затегнете монтажните гайка обратно на часовниковата стрелка.Включете и активизиране на маркучите за подаване на топла и студена вода.Включване подаването на вода.Проверете всички връзки за течове. .Маркучите за подаване на вода, обхванати от глобалната застрахована за един милион долара, за да осигури безопасността на питейната вода.

Подробности

Избор на клиенти