• Ново
Пътна бутилка за вода Luxe Hydration на 17 унции - Неръждаема стомана 18/8 304, двойни стени, вакуумна изолация - Спестява напитки студени 24 часа, с вулканични 12 часа - Фланец за ?

Пътна бутилка за вода Luxe Hydration на 17 унции - Неръждаема стомана 18/8 304, двойни стени, вакуумна изолация - Спестява

BGN 6.40

? МЕКА НА ДОПИР - Благодарение на външния вид, напоминающему кожата мека, тази случайна бутилка за вода с отлични усещане, което няма да намерите в други бутилки.Неговата конструкция с двойни стени и предотвратява образуването на конденз. ? ПОВЕЧЕ НЯМА ПРОЛИТЫХ НАПИТКИ - Уморени се насладите на бутилки, пълни с вода, която се случва или се бутилират по време на пътуване?Нашите бутилки за вода за многократна употреба, които не съдържат BPA, снабдени с херметически капак, който запазва своя напитка, приятен и наситен. ? ИДЕАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА на НАПИТКАТА - Тази бутилка за вода от неръждаема стомана, предназначени за това, за кафе или чай остава горещо до 12 часа, а любимите студени напитки - прохладни и вкусни до 24 часа. ? УНИВЕРСАЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА НАПИТКИ - Благодарение на здравата конструкция, тази бутилка за вода ще се превърне в чудесен спътник в салона, на работа, на къмпинг или просто да се пие у дома.Той се предлага в 4 елегантни или весели цветове. ? Приятел на МАЙКАТА ПРИРОДА - С всяка покупка на бутилката за вода част дарени на организациите, които работят по отстраняването на вредните пластмасови отпадъци от нашите океани и вътрешни водни пътища. ? МЕКА НА ДОПИР - Благодарение на външния вид, напоминающему кожата мека, тази случайна бутилка за вода с отлични усещане, което няма да намерите в други бутилки.Неговата конструкция с двойни стени и предотвратява образуването на конденз. ? ПОВЕЧЕ НЯМА ПРОЛИТЫХ НАПИТКИ - Уморени се насладите на бутилки, пълни с вода, която се случва или се бутилират по време на пътуване?Нашите бутилки за вода за многократна употреба, които не съдържат BPA, снабдени с херметически капак, който запазва своя напитка, приятен и наситен. ? ИДЕАЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА на НАПИТКАТА - Тази бутилка за вода от неръждаема стомана, предназначени за това, за кафе или чай остава горещо до 12 часа, а любимите студени напитки - прохладни и вкусни до 24 часа. ? УНИВЕРСАЛЕН КОНТЕЙНЕР ЗА НАПИТКИ - Благодарение на здравата конструкция, тази бутилка за вода ще се превърне в чудесен спътник в салона, на работа, на къмпинг или просто да се пие у дома.Той се предлага в 4 елегантни или весели цветове. ? Приятел на МАЙКАТА ПРИРОДА - С всяка покупка на бутилката за вода част дарени на организациите, които работят по отстраняването на вредните пластмасови отпадъци от нашите океани и вътрешни водни пътища.Бутилка за вода Luxe Hydration за фитнес - това е елегантен преносим съд за овлажняване на премиум-клас.Всяка спортна бутилка за вода са изработени с най-качествени и внимание, нашата инсталация с двойни стени създава идеална бутилка за вода за фитнес.Той запазва напитките студени до 24 часа!Бутилка за вода Luxe hydration е с перфектен размер за пътуване и ежедневни приключения.Тя е разработена в съответствие с начина ви на живот с оглед на нуждите на земята.Изберете от нашата гама от бутилки за вода от неръждаема стомана, достъпни в различни цветове.

Подробности

Избор на клиенти