• Ново
JANKNG 6 бр. Комплект вилици за вечеря от черното Злато 18/0 от Неръждаема Стомана за Домашна Кухня и ресторант, Огледална повърхност, Могат да се мият в съдомиялна машин?

JANKNG 6 бр. Комплект вилици за вечеря от черното Злато 18/0 от Неръждаема Стомана за Домашна Кухня и ресторант, Огледална

BGN 4.16

Комплект от 6 вилици от неръждаема стомана.Идеално за ежедневна употреба, в хотела, ресторант, за забавление, празнични вечери и много други.Изработен от висококачествена неръждаема стомана премиум клас, която гарантира вашето здраве, устойчивост на корозия, устойчивост и дълготрайност на дълги години.Благодарение на чист и стилен предвид, гладка повърхност и матовому лаку тези вилици винаги да се запази блясъка. Съвременно сребърни ще бъде добре да се комбинират със съществуващите у вас прибори за хранене и ще превърнат ежедневните си на хранене в изискано ястие.Тези трапезария вилици имат приятен тегло и дължина, не твърде тежки, не са твърде леки, добре балансирани и ги удобен за хващане.Ако не сте напълно доволни, просто да споделите с нас и ние ще ви предложим най-бързо връщане или подмяна, не задават въпроси.Цвят : черно-злато 6 бр. кът вилици, изработени от висококачествена неръждаема стомана, гарантира здраве и дълголетие.Всеки продукт има достатъчно тежест, за да изглеждат здрави.Благодарение на красив цвят тези елегантни прибори за хранене ще обстановка масата на ново ниво.Добре се съчетава с ресторантско сребро, прибори за хранене за хотели, прибори за хранене за партита.Могат да се мият в съдомиялна машина лесен за почистване на ръка.размер на продукта, Дължина на вилици за вечеря : 21,5 см. /30 г Инструкция за употреба 1. Моля, измийте набор от прибори за хранене с топла вода и сапун, преди първото им използване, за да отмие остатъците, останали след производството. 2. Моля, почистете и подсушете набор от прибори за хранене, след употреба на здравословна ежедневна употреба и съхранявайте на сухо място, за неговата дълготрайност. 3. Моля, използвайте мека кърпа за почистване на комплект; Не използвайте желязна тел, за да ги боли по-гладка повърхност.

Подробности

Избор на клиенти