• Ново
Тренировки Форстнера 40 mm Тренировка Дървообработваща Околовръстен Трион, Нож за Дърво Професионален Сплав За Пробиване на Дърво Бормашина за пробиване на отвори ?

Тренировки Форстнера 40 mm Тренировка Дървообработваща Околовръстен Трион, Нож за Дърво Професионален Сплав За Пробиване

BGN 1.00

Име на продукта : Дървообработваща Околовръстен трион (1 бр).Материал : Прорезна съвет от сплав със специална термична обработка за получаване на остра рязане край, висока твърдост, липса на брус и дълга употреба.Корона с дугообразным се огъне за лесно отстраняване на стружки и по-ефективно пробиване. Размер : 40 мм/1,57 инча. Скорост на въртене (препоръчителна) : 18000-24000 об/мин, скорост на подаване (препоръчителна) : 8-12 м / мин. Приложение : Може да се използва за пробиване на дупки в продукти от дърво и пластмаса, мебели, врати панти.Използва се за рязане на дърво, шперплат, плочи от масивна дървесина, MDF, пластмаси, фибростъкло и т.н. Наименование на продукта : Дървообработваща околовръстен трион Цвят : синьо Материал : Прорезна съвет от сплав със специална термична обработка за остра рязане край, висока твърдост, липса на брус и дълга употреба.Корона с дугообразным свита осигурява лесно премахване на стружки и по-ефективно пробиване на дупки.Пробиване диаметър : 40 мм /1,57"; Обща дължина : 80 mm. Кръгла дръжка, твърдосплавен нож и здрав корпус от закалена стомана.Скорост на въртене (препоръчителна) : 18000-24000 об/мин, скорост на подаване (препоръчителна) : 8-12 м/мин пакет включва : 1 бр. x Дървообработваща околовръстен трион Приложение : Може да се използва за пробиване на дупки в продукти от дърво и пластмаса, мебели, врати панти.Използва се за рязане на дърво, шперплат, плочи от масивна дървесина, MDF, пластмаси, фибростъкло и т.н.

Подробности

Избор на клиенти